FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

Buriti ansigtsolie 30ML

DKK429

Tør hud i ansigtet. Buriti Face Oil er en ekstrem virkningsfuld ansigtsolie til en moden eller tør hud. Den har et ekstra højt indhold af beta-karoten og derudover er Buriti Face Oil rig på nærende fedtsyrer, som får huden til at stråle og føles blød, smidig og velfugtet. Den perfekte olie som en naturlig form for anti age pleje. Buriti Face Oil absorberes fint og efterlader huden mæt, smuk og glødende. Olien anbefales den til om natten.

 

På lager

  

Vi sender dine produkter med GLS så hurtigt vi kan med levering indenfor 1-2 hverdage.

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 7 DAGE

PRISER:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Burit Face Oil kan både bruges alene eller sammen med din natcreme. Buriti Frugt Olie er en ekstrem lækker i sin egen rene form. Buriti Frugt Olie er en af naturens egne små mirakler. Det meget høje indhold af antioxidanten Beta-Karoten gør den til et naturligt alternativ til en anti-age pleje. Dens gyldne tone fra beta-karoten giver huden et smukt og varmt skær. Derfor anbefaler vi også ansigtsolien til en moden og tør hud. Da niveauet af Beta-karoten er hele frem gange højere end i gulerodskerne olien anbefales den som erstatning for din natcreme. Men vær på vagt, da det er svært ikke at forelske sig i den lækre fornemmelse og effekt ansigtsolien giver din hud.

Olien anbefales til om natten. Masser efter du har renset dit ansigt Buriti ansigtsolie. Brug 2-3 dråber og glem ikke dit decolleté.

Mauritia Flexuosa Fruit Oil.

100% naturlige ingredienser.
100% vegansk.
100% koldpresset

Oprindelse: Brasilien

Viden om olien: Ansigtsolien udvindes fra Buriti frugtens kerner. Disse bliver koldpressede til denne vidunderlige mørkeorange olie.

Varenummer (SKU): FA116015 Kategorier: , Tags: , , , , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.