FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

RESTORING 2 IN 1 BODY SERUM 100 ML

DKK349

Effektiv antiage pleje til kroppen. Vi glemmer tit at huden også har brug for effektiv antiage pleje som selvføllgelig fugter, men også arbejder på at optimere hudens struktur.  Når hudfilmen, altså hudens egen sebum og fugt niveau forringes bliver resultatet en mere træt, tør og sart hud. Restoring Body Serum Oil er designet til en moden eller meget tør hud, som har brug for aktiv og effektiv antiage pleje som virker boostende og genopbyggende på hudens fugtbalance. Særligt de områder på kroppen som décolleté, arme og skinneben har brug for ekstra effektiv pleje. Restoring Serum Oil indeholder Wakeme alge ekstrakt, som er et økologisk og ecocert certificeret  dokumenteret aktiv, som virker regenererende på hudens egen sebum. Ved at genopbygge hudens sebum barriere bliver hudens overflade stærk, jævn og glødende. Restoring er pakket med gode fedtsyrer som virker fugtgivende, og resultatet bliver en sund, smidig hud i balance, som føles blød og behagelig.

 

 

 

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 300 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

PRISER:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Effektiv antiage pleje til kroppen. Vi glemmer tit at huden også har brug for effektiv antiage pleje som selvfølgelig fugter, men også arbejder på at optimere hudens struktur. Når hudfilmen, altså hudens egen sebum og fugt niveau forringes med alderen bliver resultatet en mere træt, tør og sart hud. Restoring Body Serum Oil er designet til en moden eller meget tør hud, som har brug for en aktiv og effektiv serumolie, som virker boostende og genopbyggende på hudens overflade og fugtbalance. Særligt de områder på kroppen som décolleté, arme og skinneben har brug for ekstra effektiv pleje. Restoring Serum Oil indeholder Wakeme alge ekstrakt, som er et økologisk og ecocert certificeret dokumenteret aktiv, som virker regenererende på hudens egen sebum. Ved at genopbygge hudens sebum barriere bliver hudens overflade stærk, jævn og glødende. Restoring er pakket med gode fedtsyrer som virker fugtgivende, og resultatet bliver en sund, smidig hud i balance, som føles blød og behagelig.

 

Brug Restoring 2 in 1 Serum Oil på samme måde som du bruger en body oil. Når huden er varm og fugtet efter et bad optages Restoring Serum hurtigere. Tage en lille portion ud i hænderne og fordel produktet på kroppen. Når huden har vandperler på efter badet får du en nemmere og hurtigere fordeling.

Ingredienser: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed
Oil, Vitus Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Topcopherol, Caprylic/capric triglyceride, Undaria pinnati da extract, Parfum*, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool
*=a blend of natural essential oils.
Indeholder duft.

99,9% fra naturlige ingredienser.
100% vegansk.
1,5% økologisk.

Varenummer (SKU): BO236015 Kategorier: , Tags: , , , , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.