FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

Rensegel – Gentle Face Cleanser Mask 50 ML

DKK229

Rensegel som smelter når den kommer på huden. Gentle Face Cleanser Mask er en nænsom økologisk rensegel som fjerner skidt, støv og forurening uden at strippe huden for fugt. Når den kommer i kontakt med vand omdannes den til en silkeblød og delikat rensemælk. Huden bliver ren, klar og silkeblød. Og, så dufter den himmelsk af spa.

 

 

 

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

FRAGTPRISER I DANMARK:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

En silkeblød ansigtsmaske og -rens, der blidt smelter på huden. Når gelen kommer i kontakt med vand, omdannes den til en delikat rensemælk, som fjerner alt snavs, forurenende stoffer, støv og forurening fra hudens overflade. Gelen indeholder nærende olier og sukker, som gør den velegnet til at blive brugt som ansigtsmaske. Den renser huden uden at fjerne naturlig fugt. Gelen har en himmelsk duft af opløftende petitgrain, bergamot, geranium, appelsin og en behagelig basisnote af cedertræ, der fremkalder en stemning af velvære, som skaber en spa-lignende atmosfære. Gentle Face Mask and Cleanser indeholder nærende fedtsyrer, hvilket betyder, at den er perfekt til normal, tør eller moden hud.

Vi anbefaler, at du bruger Gentle Face Cleanser i din daglige pleje. Når du bruger Gentle Face Cleanser som maske, skal den sidde i min. 3-5 minutter. Herefter vaskes af med lunkent vand.
Bruger du Gua Sha, kan du også lave en skøn massage med masken alt imens masken får lov at virke. Alle maskens nærende ingredienser vil efterlade din hud sund, klar og smuk.

Glycerin & Caprylic/Capric Triglyceride & Aqua & Sucros Laurate & Sucrose Stearate, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Topcopherol, Parfum*, citronellol, geraniol, limonene, linalool *=a blend of natural essential oils.

95% kommer fra økologiske ingredienser.
99,8% kommer fra naturlige ingredienser.
100% vegansk.

Varenummer (SKU): RE506015 Kategori: Tags: , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.