FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

Argan Multi Oil 30ML

DKK229

Argan olie er et must have til din daglige hudpleje. Olien kan både bruges som ansigtsolie, negleolie, hovedbund eller som skægolie. Det skyldes det høje indhold af E-vitamin og omegaer. Skøns Argan olie er delikat og silkeblød på huden. Den tilstopper ikke og optages hurtig uden at fedte på huden. Vi anbefaler Argan olien til normal, tør eller kombineret hud. 

 

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

FRAGTPRISER I DANMARK:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Argan er den perfekte multi olie som kan indgå i alt hvad der omhandler din daglige hudplejerutine.

Argan har et meget højt indhold af antioxidanten E-vitamin og Omega 6-9 samt, hvilket har gjort den til en af de mest eftertragtede olier verden over. Det skyldes sammensætningen af alle de gode fedtsyrer. Derfor fungerer den stort set perfekt til alle hudtyper. Selv en hud med tendens til at fedte vil have glæde af Argan olie. Den plejer huden uden at tilstoppe.
Skøns argan olie er silkeblød og delikat. Den virker blødgørende både i ansigtet og når du bruger den i hårstråene, som bliver sunde og blanke. Selv tørrer neglebånd, eller hovedbund vil få glæde af Argan oliens fantastiske egenskaber.

Olien er meget drøj så brug derfor enkelte dråber enten til ansigt eller til håret. Hvis du lider af tør hovedbund kan du massere en lille portion ind i hovedbunden. Sov gerne med olien.

Ingredienser: Argania Spinosa Kernel Oil

Argan olien udvindes ved at koldpresse frugtens kerner fra Argantræet.
Oprindelse: Marokko.

100% fra naturlige ingredienser
100% Vegansk

Varenummer (SKU): FA136015 Kategorier: , Tags: , , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.