FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

Nourishing Cleanser Oil 100 ML

DKK269

Økologisk renseolie. På én og samme tid både effektiv og nænsom renseolie. En delikat og silkeblød præbiotisk renseolie som effektivt renser alt skidt og forurening af huden uden at forstyrrer hudens microbiome. Den indeholder et synergistisk planteekstrakt som nærer og passer på din hud samtidig med at den renser. Huden bliver smuk, klar og glødende.

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

FRAGTPRISER I DANMARK:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Brug en mængde som ca. svarer til en vindrue. Masser olien rundt i ansigtet i cirkelbevægelser. Tilsæt varmt vand og masser videre. Langsomt forvandles Nouirishing til en mælkeagtig cremet lotion. Skyl grundigt efter med vand.

Nouirshing Face Cleanser Oil er IKKE en øjenmakeupfjerner. Så brug den ikke på øjnene da den vil svide. Den er til at rense skidt, forurening og overskydende olie af huden

Ingredienser: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitus vinifera seed oil, MIPA-Cocoyl Sarcosinate (and) Polyglyceryl-3 Polyricinoleate (and) Polyglyceryl-3 Diisostearate (and) Polyglyceryl-3 CapratePrunus Avium Seed Oil, Octyldodecanol, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Piper Nigrum Fruit Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Matricaria Recutita Flower Oil, limonene, linalool

En blid og effektiv olierens til ansigtet med præbiotiske planteekstrakter, der skånsomt fjerner overfladesnavs, forurening og overskydende olier på huden. Indeholder en unik blanding af manuka, magnoliaekstrakt, sort peber og kamilleolie, som aktivt målretter og forbedrer hudens naturlige mikrobiom. Det botaniske ekstrakt balancerer huden og giver ekstra pleje, som huden har brug for under rensningen. Olien renser i dybden alt makeup og overfladesnavs væk uden at forstyrre hudens naturlige fugtbarriere og efterlader huden ren og glødende. Anvendelse: Massér ansigtet med olien og skyl væk med varmt vand.

Varenummer (SKU): NCO0015 Kategori: Tags: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.