FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

Nourishing Cleanser Oil 100 ML

DKK269

Økologisk renseolie. På én og samme tid både effektiv og nænsom renseolie. En delikat og silkeblød præbiotisk renseolie som effektivt renser alt skidt og forurening af huden uden at forstyrrer hudens microbiome. Den indeholder et synergistisk planteekstrakt som nærer og passer på din hud samtidig med at den renser. Huden bliver smuk, klar og glødende.

På lager

  

Vi sender dine produkter med GLS så hurtigt vi kan med levering indenfor 1-2 hverdage.

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 7 DAGE

PRISER:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Nourishing Face Oil Chamomile er en økologisk, præbiotisk ansigtsolie, som gendanner og afbalancerer din egen huds mikrobiome. Den fungerer som et sundt og healende måltid for din hud med sin dokumenterede effekt af afbalancerende planteekstrakter. Den anbefales til en irriteret, blussende, eller moden hud, som både er tør og kan tilstoppe. Nourishing Face Oil indeholder en synergistisk botanisk kompleks. Denne består af manukablomst, magnolia, sort peber ekstrakt samt æterisk kamillieolie. Disse planteekstrakter forstærker hinandens virkning, og har en dokumenteret effekt på en hud, som enten tilstopper, er uren eller svinger mellem tør og olieret. Nourishing Face Oil afbalancerer ganske enkelt hudens eget forsvar, så huden bliver den bedste udgave af sig selv. Olien kan både bruges alene eller sammen med en anden olie eller creme. Olien kan bruges dag og nat. Den anbefales til kombineret hud, uren hud, hud i overgangsalderen som svinger mellem tør, tilstoppet eller olieret hud. Brug 2-3 dråber og glem ikke dit decolleté.

 

Hudtype: Olien anbefales til normal, kombineret hud eller olieret hud.

Brug en mængde som ca. svarer til en vindrue. Masser olien rundt i ansigtet i cirkelbevægelser. Tilsæt varmt vand og masser videre. Langsomt forvandles Nouirishing til en mælkeagtig cremet lotion. Skyl grundigt efter med vand.

Nouirshing Face Cleanser Oil er IKKE en øjenmakeupfjerner. Så brug den ikke på øjnene da den vil svide. Den er til at rense skidt, forurening og overskydende olie af huden

Ingredient: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitus vinifera seed oil, MIPA-Cocoyl Sarcosinate (and) Polyglyceryl-3 Polyricinoleate (and) Polyglyceryl-3 Diisostearate (and) Polyglyceryl-3 CapratePrunus Avium Seed Oil, Octyldodecanol, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Piper Nigrum Fruit Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Matricaria Recutita Flower Oil, limonene, linalool

Varenummer (SKU): NCO0015 Kategori: Tags: , , ,

Du kunne også være interesseret i...

Updating…
  • Ingen varer i kurven.