FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

NOURISHING FACE CLEANSER OIL 100 ML

DKK269

På én og samme tid både effektiv og nænsom renseolie. En delikat og silkeblød præbiotisk renseolie som effektivt renser alt skidt og forurening af huden uden at forstyrrer hudens microbiome. Den indeholder et synergetisk planteekstrakt som nærer og passer på din hud samtidig med at den renser. Huden bliver smuk, klar og glødende.

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 300 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

PRISER:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

En blid men effektiv olierens til ansigtet med præbiotisk planteekstrakt, som nænsomt fjerner overfladeskidt, forurening og overflødige olier på huden. Nourishing Cleanser Oil indeholder en unik sammensætning af manuka, magnoliaekstrakt, sort peber og kamille olie, som er et aktiv der målrettet forbedrer hudens naturlige microbiome. Den botaniske ekstrakt balancer huden, som netop har brug for ekstra omsorg i forbindelse med at huden renses. Cleansing Oil renser i dybden al makeup og overfladeskidt af uden at forstyrrer hudens naturlige fugtbarrierer. Den efterlader huden ren og glødende.

Hudtype:Olien anbefales til normal, kombineret hud eller olieret hud.

Brug en mængde som ca. svarer til en vindrue. Masser olien rundt i ansigtet i cirkelbevægelser. Tilsæt varmt vand og masser videre. Langsomt forvandles Nouirishing til en mælkeagtig cremet lotion. Skyl grundigt efter med vand.

Nouirshing Face Cleanser Oil er IKKE en øjenmakeupfjerner. Så brug den ikke på øjnene da den vil svide. Den er til at rense skidt, forurening og overskydende olie af huden

Ingredient: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitus vinifera seed oil, MIPA-Cocoyl Sarcosinate (and) Polyglyceryl-3 Polyricinoleate (and) Polyglyceryl-3 Diisostearate (and) Polyglyceryl-3 CapratePrunus Avium Seed Oil, Octyldodecanol, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Piper Nigrum Fruit Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Matricaria Recutita Flower Oil, limonene, linalool

Varenummer (SKU): NCO0015 Kategori: Tags: , , ,

Du kunne også være interesseret i...

Updating…
  • Ingen varer i kurven.