FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

MULTI BALM VEGANSK SALVE 50 ML

DKK215

Multi Balm er en ekstra rig luksus salve til en tør, dehydreret eller sart hud.  Salven er formuleret uden vand. Derfor skaber salven en beskyttende barrierer på en dehydreret og irriteret hud.  Salven indeholder ingen skadelige stoffer og er det perfekte match til alle som har brug for en nærende og beskyttende pleje.

 

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 300 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

PRISER:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Multi Balm er en sos creme til alle udsatte og starte områder. Den fungerer som en beskyttende hinde på huden og vil være ganske behjælpelig til et par røde baby kinder som irriteres af kondensen mellem sut og kinder, eller et par ømme brystvorter, tørre hæle, og selvfølgelig til tørre og sprukne hænder. Salven indeholder højt indhold af essentielle fedtsyrer der kommer fra mango, shea, jojoba, ricinus og vegansk voks, som er skrabet af ydersiden af Carnaubavoks palmens voksholdige blade. Salven er drøj og koncentreret.

Fordi salven er drøj skal du kun bruge lidt ad gangen, som masseres ind i huden. Varmen fra huden får salven til at smelte. I vinterhalvåret, hvor det er koldt og hvis man færdes ude i den kolde luft, anbefales det at bruge et tyndt lag på kinderne for at beskytte mod karsprængninger.

Butyrospermum Parki Butter, Cocos Nucifera Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Stearyl Stearate (and) Rhus Verniciflua Peel Cera (and) Copernicia Cerifera Cera, Ricinus Communis Seed Oil (and) Hydrogenated Castor Oil (and) Copernicia Cerifera Cera, Tocopherol.

95% kommer fra økologiske ingredienser.
99,8% kommer fra naturlige ingredienser.
100% vegansk.

Varenummer (SKU): BA016015 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.