FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

Gua Sha Metal

DKK429

Gua Sha Metal er det perfekte tool til ansigtsmassage. Med Gua Sha Metal får du et godt greb samt mulighed for friktion. Derfor er Gua Sha Metal både virksom når den bruges til ansigtsmassage, eller til at få fat i ømme nakkemuskler. Brug den kølig hvis huden er “puffy” omkring øjnene. Gua Sha Metal er et alternativt massage tool til at forbedre blodgennemstrømningen. Derudover forbedres optagelsen af ansigtsolierne i forbindelse med massagen.

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

FRAGTPRISER I DANMARK:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Gua Sha Metal kan både bruges til ansigt krop. Når du bruger Gua Sha Metal vil du få en anderledes Gua Sha, som giver ekstra friktion. Det er en Gua Sha som får fat i musklerne og bruges til dybe og effektive strøg. Da Gua Sha Metal får godt fat, skal den anvendes nænsomt og blidt.

Hvorfor bruge Gua Sha?
Særligt med alderen hvor processerne i kroppen bliver langsommere er det gavnligt blodgennemstrømningen. En regelmæssig massage hjælper med at optimerer hudens glød samt mindske hævelser.

Gua Sha Metal bruges både til ansigt, nakke og krop. Den bruges som den er og vil i takt med massagen blive varm og derved løsne ømhed i kæber, nakke og de mimiske muskler. Varmen som opstår ved kontakten med huden hjælper med optagelsen af produkterne.
På områder hvor huden har tendens til hævelser kan du bruge den iskold. Skyld den i koldt vand og stryg nænsomt omkring øjenområdet. Gua Sha Metal skal renses efter endt brug. Vask den i sæbe og sprit af.

Gua Sha må bruges hver dag, eller min. 1 gang om ugen hvis du vil have resultater.

Metal

Updating…
  • Ingen varer i kurven.