FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

Ghassoul sæbeler

DKK269

Vidunderlig sæbeler til at detoxe huden i ansigt, kroppen og hovedbunden med. SKØN Ghassoul er af den fineste kvalitet, silket og blød. En ren råvare til ægte “me time”. Perfekt til at bruge i badet på kroppen, som ansigtsmaske eller som kur i hovedunden. Renser i dybden, så håret ikke fedter og klasker.

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

FRAGTPRISER I DANMARK:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Peeler og renser. De godgørende mineraler er ren helse for krop og sind.
Ghassoul opbevares bedst i plastikbøtten, som den bliver leveret i.

SKØNs Ghassoul er marokkansk varmebehandlet ler, der ekstraheres fra tørrede vulkanske klipper. Det filtreres, skylles og tørres og bliver til sidst varmebehandlet, hvilket giver denne nærende, rå og rene Ghassoul.

Ghassoul anvendes til at rense og detoxe med.

Opskrift Krop: Bland et par skefulde ler op med vand. Rør det sammen til en masse. Fordel det i et tyndt lag på kroppen. Lad det sidde i 10-30 minutter og skyl leret af med lunkent vand. Fungerer også godt i hovedbunden. Tilsæt evt. lidt olie samt æterisk olie.

Opskrift ansigt: Brug ansigtsolie, særligt Argan fungerer godt med Ghassoul. Et par dråber olie, 1 téskefuld Ghassoul og 6-10 téskefuld vand. Justér mængden med vand alt efter ønsket konsistensen, så Ghassoulen bliver nem at påføre. Lad masken sidde i 3-10 min.

Anbefales at bruge en gang om ugen.

Den må IKKE stå fugtigt.
Brug ikke metal ske, men plastikske.

Ingrediens: Ghassoul

Updating…
  • Ingen varer i kurven.