FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

GENTLE FACE CLEANSER 50 ML

DKK215

Rensegel som smelter på huden. Når den kommer i kontakt med vand omdannes den til en silkeblød og delikat rensemælk. Gentle Face Cleanser er en nænsom rensegel som fjerner alt skidt, støv og forurening fra hudens overflade uden at strippe huden for fugt. Og så er det en rensegel hvor du med det samme vil opleve at huden bliver frisk, klar og blød. Og, så dufter den himmelsk af spa.

 

 

 

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 300 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

PRISER:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Økologisk renseprodukt som nænsomt fjerner overfladeskidt uden at forstyrre hudens egen microbiome. Gentle Maske And Face Claeanser er et økologisk renseprodukt som er baseret på økologisk sukker fra kokosnødder og nærende olier. Den indeholder aromatiske olier som dufter himmelsk af opløftende petitgrain, bergamotte, geranium og appelsin krydret med en behagelig bundnote af cedertræ. En vidunderlig duft som henleder til en stemning af spa og velvære. Gentle Cleanser er et økologiske rense produkt som bruges i den daglige pleje.

Vi anbefaler at du bruger Gentle Face Cleanser i din daglige pleje. Når du bruger Gentle Face Cleanser som maske skal den sidde i min. 3-5 minutter. Vask her efter af med lunken vand.
Bruger du Gua Sha så kan du også lave en skøn massage med masken alt imens masken får lov til at virke.Alle maskens nærende ingredienser vil efterlade din hud sund, klar og smuk.

Glycerin & Caprylic/Capric Triglyceride & Aqua & Sucros Laurate & Sucrose Stearate, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Topcopherol, Parfum*, citronellol, geraniol, limonene, linalool *=a blend of natural essential oils.

95% kommer fra økologiske ingredienser.
99,8% kommer fra naturlige ingredienser.
100% vegansk.

Varenummer (SKU): RE506015 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.