FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

ENERGIZING BODY OIL 100 ML

DKK229

Luksus body oil med hurtigabsorberende oiler. En vidunerlig bombe af sunde vitaminer og gode fedtsyrer, som smyger sig delikat om din hud.  Effekten heraf bliver en lækker, smuk og blød hud. Energizing Body Oil indeholder en skøn blanding af berusende aromaolier, som dufter af spa og wellness.

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

FRAGTPRISER I DANMARK:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

En delikat kropsolie til dig som både skal have omsorg og pleje til din hud. Energizing er en luksus kropsolie som er kombineret med ferskenkerne, jojoba og vindrue frøkerneolie som alle har et højt niveau af vitaminer og essentielle fedtsyrer. En Kropsolie som smyger sig behageligt og beskyttende om huden tilsat en berusende blend af frisk appelsin og bergamotte krydret med en blød bundnote af cedertræ – alt sammen noget der bringer en stemning af spa og wellness med sig.

Olien bruges til at fugte og blødgøre huden på samme måde som du bruger en bodylotion. Efter badet hvor huden er varm og fugtet optages olien hurtigt. Olien er nem at fordele og efterlader huden fugtet og silkeblød.

Ingredienser: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Vitus vinifera seed oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Topcopherol, parfum*, geraniol, limonene, linalool, citral.

*=a blend of natural essential oil.
100% Fra naturlige ingredienser.
100% Vegansk.

Varenummer (SKU): BO216015 Kategori: Tags: , , , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.