FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

Energizing Body Scrub 200 ML

DKK249

Body Scrub Energizing er en salt scrub. En  luksus mineralbombe stoppet med nærende olie som effektivt og kærligt vil pleje din krop. Energizing Body Scrub eksfolierer alt imens olierne virker fugtende og revitaliserede på huden. En perfekt body scrub kombinationet af mineraler og omegaer der sørger for, at din hud  efterlades blød og silket. En blød duft af spa vil beruse og skabe en skøn stemning af velvære og spa.

 

 

 

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

FRAGTPRISER I DANMARK:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Energizing Body Scrub indeholder perfekt slebne Epsom salt mineraler. Epsom salt er et nærende mineral som giver styrke og velvære til kroppen. Mineralkornene virker eksfolierende på huden. En skøn kombination af sunde olier, mineraler og en himmelsk duft af naturlige aromatiske olier bringer velvære og en skøn følelse af SPA. Energizing Body Scrub dufter af aom appelsin og bergamotte tilsat bundnoten cedertræ giver en behagelig dybde til de friske top noter. Energizing sætter gang i kroppen og er en perfekt kombination af duft, nærende omegaer og mineraler til dig, som skal have ekstra energi og omsorg til kroppen.

Brug Energizing body scrub efter badet hvor kroppen stadig har nogle vandperler på huden. Gnid med hænderne en passende mængde rundt på kroppen og vent et øjeblik, så huden kan optage de nærende mineraler og olie. Derudover er Energizinbg Body Scrub perfekt at bruge til et fodbad. Kom en teskefuld i det varme vand. Massér fødderne med Energizing Body Scrub og sæt dem ned i fodbadet i mindst 15 min. og gerne mere. Det tager ca. 15 min for din hud at optage mineralerne. Derfor, jo længere jo bedre.

Magnesium Sulfate, Vitus Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil and Topcopherol, parfum, geraniol, limonene, linalool, citral.

99,8% kommer fra naturlige ingredienser.
100% vegansk.

Varenummer (SKU): SC306015 Kategorier: , Tags: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.