FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

RESTORING 2 IN 1 BODY SERUM 100 ML

DKK349

Effektiv anti age pleje til kroppen som arbejder med at fugte, booste og optimere hudens struktur. Når fugtniveauet forringes med alderen bliver huden mere træt, tør og sart. Restoring Body Serum Oil er designet til en moden eller ekstra tør hud, som har brug for aktiv og effektiv anti age pleje. Olien virker boostende og genopbyggende på hudens fugtbalance. Særligt de områder på kroppen som décolleté, arme og skinneben har brug for ekstra effektiv anti age pleje. Restoring indeholder ecocert certificeret Wakeme algeekstrakt, som har dokumenteret effekt, samt gode fedtsyrer resultatet bliver en sund, smuk og smidig hud i balance, som føles blød og behagelig.

 

 

 

På lager

  

Vi sender dine produkter med GLS så hurtigt vi kan med levering indenfor 1-2 hverdage.

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 7 DAGE

PRISER:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

RESTORING 2 IN 1 BODY SERUM, effektiv anti age pleje til kroppen. Vi glemmer tit at huden på kroppen også har bug for effektiv anti age pleje. Restoring serum virker boostende og udglattende. Den indeholder Wakame, et ecocert certificeret Anti Age aktiv med dokumenteret effekt. Den arbejder i hudens yderste lag ved at optimerer fugtniveauet. Algeekstrakten virker regenererende og genopbygger din huds barrierer, så hudens overflade bliver jævn og glat. Resultatet bliver en smuk, sund og vital hud. Anbefales til moden og tør hud.

 

 

Restoring 2 in 1 er både serum og olie i ét. Den indeholder Wakeme alge ekstrakt, som er et ecocert certificeret aktiv, med dokumenteret effekt. Restoring genopbygger huden på kroppens fugtbarriere. Oilen er designet til en moden eller meget tør hud, som har brug for en aktiv og effektiv pleje med boostende og genopbyggende effekt. Særligt områder på kroppen som décolleté, arme og skinneben har med alderen brug for ekstra effektiv pleje.Restoring er pakket med gode fedtsyrer som virker fugtgivende, og resultatet bliver en sund, smidig hud i balance, som føles blød og behagelig.

Brug Restoring 2 in 1 Serum Oil på samme måde som du bruger en body oil. Når huden er varm og fugtet efter et bad optages Restoring Serum hurtigere. Tage en lille portion ud i hænderne og fordel produktet på kroppen. Når huden har vandperler på efter badet får du en nemmere og hurtigere fordeling.

Ingredienser: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed
Oil, Vitus Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Topcopherol, Caprylic/capric triglyceride, Undaria pinnati da extract, Parfum*, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool
*=a blend of natural essential oils.
Indeholder duft.

99,9% fra naturlige ingredienser.
100% vegansk.
1,5% økologisk.

Varenummer (SKU): BO236015 Kategorier: , Tags: , , , , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.