FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

Økologisk Baobab ansigtsolie 30ML

DKK249

Økologisk Baobab er en vidunderlig cremet ansigtsolie som smyger sig om huden med sit høje indhold af nærende omegaer. Baobab ansigtsolie blødgøre huden på et øjeblik og får den til at stråle sundt og vitalt. Den cremede konsistens gør, at den fungerer godt under makeup, næsten som en primer. Baobab er et absolut musthave til den daglige pleje.

 

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

FRAGTPRISER I DANMARK:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Baobab er en fuldstændig fantastisk ansigtsolie, blød og cremet der kan indgå i din daglige hudplejerutine på lige fod med en let creme. Brug den alene eller sammen med din nat eller dagcreme. Baobab olie kan også bruges i sprøde hårspidser til at blødgøre Baobab har en utrolig lækker og cremet konsistens. Den har en silkende effekt som giver din hud et smukt og vitalt glow. Derfor fungere Baobab rigtig godt som en naturlig “primer” under din makeup. Olien udvindes fra Babobab træets frugter, hvor kernerne fra frugten koldpresses og bliver til den mest vidunderlige olie.

Brug 2-3 dråber olier og massér ind i huden. Når en ansigtsolie masseres ind i huden optimeres optaget af de gode næringsstoffer og du sætter samtidig gang i blodcirkulationen. Og, husk dette er ikke dårligt at afsætte et par minutter til ansigtsmassage. Netop fordi ansigtsmassage virker godt til en forbyggende og som en antiage pleje. Baobab olien absorberes på 2-3 min. Husk at olien er koncentreret, så brug derfor lidt ad gangen. Og, glem aldrig dit decolleté 😉

Ingredienser: Adansonia Digitata Seed Oil.

Olien udvindes fra Babobab træets frugter, hvor kernerne fra frugten koldpresses og bliver til den mest vidunderlige olie.

100% fra naturlige råvare
100% vegansk

Varenummer (SKU): FA126015 Kategorier: , Tags: , , , , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.