FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

BURITI FACE OIL 30ML

DKK415

A-vitamin og beta-karoten er bare nogle af sunde ingredienser Buriti ansigtsolie indeholder. Buriti er en ekstrem virkningsfuld olie på grund af dens meget høje niveau af beta-karoten. Niveauet af A-vitamin gør Buriti ansigtsolie perfekt til en moden og tør hud. Olien er ekstra rig på nærende fedtsyrer, som får huden til at føles blød, smidig og velfugtet. Den fungerer derfor perfekt som en naturlig form for antiage. Grundet det høje indhold af A-vitamin anbefales den til om natten. Den absorberes fint og efterlader huden mæt, smuk og glødende.

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 300 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

PRISER:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Ansigtsolien udvindes fra Buriti frugtens kerner. Disse bliver koldpressede til denne vidunderlige mørkeorange olie. Buriti Frugt Olie er en ekstrem lækker i sin egen rene form. Buriti Frugt Olie er en af naturens egne små mirakler. Det meget høje indhold af antioxidanten Beta-Karoten gør den til et naturligt alternativ til en anti-age pleje. Dens gyldne tone fra beta-karoten giver huden et smukt og varmt skær. Derfor anbefaler vi også ansigtsolien til en moden og tør hud. Da niveauet af Beta-karoten er hele frem gange højere end i gulerodskerne olien anbefales den som erstatning for din natcreme. Men vær på vagt, da det er svært ikke at forelske sig i den lækre fornemmelse og effekt ansigtsolien giver din hud.

Olien anbefales til om natten. Masser efter du har renset dit ansigt Buriti ansigtsolie. Brug 2-3 dråber og glem ikke dit decolleté.

Mauritia Flexuosa Fruit Oil.

100% naturlige ingredienser.
100% vegansk.
100% koldpresset

Oprindelse: Brasilien

Varenummer (SKU): FA116015 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.