FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

HAPPY BODY OIL 100 ML

DKK229

En vidunderlig og hurtigabsorberende body oil. En ren bombe af sunde vitaminer og gode fedtsyrer, som smyger sig delikat om din hud. Effekten heraf bliver en lækker, smuk og blød hud. Happy Body Oil indeholder en skøn blanding af berusende og varme aromaolier, som dufter af spa og wellness.
 

På lager

  

Vi sender dine produkter med GLS så hurtigt vi kan med levering indenfor 1-2 hverdage.

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 7 DAGE

PRISER:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

En delikat body oil til dig som både skal have omsorg og pleje til din hud. Happy er en luksus body som er kombineret med ferskenkerne,jojoba og vindrue frøkerneolie som alle har et højt niveau af vitaminer og essentielle fedtsyrer. Happy er en body oil som smyger sig behageligt og beskyttende om huden alt imens en berusende blend af friske noter bringer en stemning af spa med sig. Himmelsk citron, grape, appelsin og bergamotte dufter opløftende imens en krydret varm blomster-blød bundnote af Ylang-Ylang afrunder duften.

Olien bruges til at fugte og blødgøre huden på samme måde som du bruger en bodylotion. Efter badet hvor huden er varm og fugtet optages olien hurtigt. Olien er nem at fordele og efterlader huden fugtet og silkeblød.

Ingredient: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Vitus vinifera seed oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Topcopherol, parfum*, geraniol, limonene, linalool, citral.

*=a blend of natural essential oil.

99,9% Fra naturlige ingredienser.
100% Vegansk

Varenummer (SKU): BO226015 Kategori: Tags: , , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.