FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

ARGAN MULTI OIL 30ML

DKK229

Delikat cremet Argan olie som optages hurtig af huden. Olien fedter ikke, men føles let og lækker på huden. Selv i håret og i skægget kan Argan olie udrette mirakler. Den virker blødgørende og hårstråene bliver sunde og blanke. Selv en tør hovedbund vil få glæde af Argan oliens fantastiske egenskaber. Olien er også god til tørre og sprøde neglebånd.

 

På lager

  

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 300 KR
30 DAGES GRATIS RETUR
LEVERING 1-2 DAGE

PRISER:
GLS PAKKESHOP 45 DKK
GLS ERHVERV 45 DKK
GLS HJEMMELEVERING 55 DKK

Argan har et meget højt indhold af Omega 6-9, samt højt niveau af antioxidanten E-vitamin, hvilket har gjort den til en af de mest eftertragtede olier verden over. Det skyldes sammensætningen af de gode fedtsyrer, og at den fungerer stort set perfekt til alle hudtyper. Selv en hud med tendens til at fedte fungere Argan olien godt. Den plejer uden at tilstoppe huden. Argan er den perfekte multi olie som kan indgå i alt hvad der omhandler din daglige hudplejerutine.

Olien er meget drøj så brug derfor enkelte dråber enten til ansigt eller til håret. Hvis du lider af tør hovedbund kan du massere en lille portion ind i hovedbunden. Sov gerne med olien.

Ingredienser: Argania Spinosa Kernel Oil

Argan olien udvindes ved at koldpresse frugtens kerner fra Argantræet.
Oprindelse: Marokko.

100% fra naturlige ingredienser
100% Vegansk

Varenummer (SKU): FA136015 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.