FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

S:KØN laver effektive anti age produkter som kan gøre noget ekstra for din hud. Vi har fokus på at produkterne er lavet med tanke på at fungere som et måltid for din huds microbiome. Anti age produkter styrker hudens eget forsvar og huden kommer i balance og bliver glødende smuk og vital. Netop når huden ernæres rigtigt bliver den også stærkere, hvilket gør hele din anti age pleje ekstra effektiv og forbyggende.

Når huden bliver tyndere som den gør med alderen er den også mere disponibel for en hurtige aldringprsces, hvor karspringninger, linjer, rynker, slap hud og solskaderne vil træde tydeligere frem. Derfor er step ét i en sund anti age hudpleje, at hudens skal næres med sundhed for at sinke processen. Derfor er S:køns en anti age strategi, at arbejde med olier og serum som styrker din huds forsvar, så selve din hud film bliver stærk, fugtmættet og kommer i balance.

Derfor har vi valgt de bedste aktiver med dokumenteret anti age effekt, og de råvarer med flest vitaminer og mineraler. Vores anti age produkter hjælper den til at stråle og blive den bedste udgave af sig selv. Huden skal ganske enkelt føles smidig og komfortabel for dig, og være silket og glat i overfladen. Men, når det er sagt, så er vores ansigt er en spejling af vores rejse, hvor livets følelser af glæde og sorg har sat sit aftryk. Og i synergi med hudpleje og rigtig omsorg, bliver både rynker og linjer smukke. Derfor skal anti age pleje bestå af produkter som understøtter, får din hud til at stråle, blive boostet og være vital.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.