FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

HÅNDLAVET HUDPLEJE

SKØN SKINCARE er håndlavet luksus hudpleje til krop, hår og ansigt. Vi tror på at wellness er et samlet regnskab af produktion, nydelse, effekt, og at hudpleje skal være sundt udenpå og indeni.

Alle vores produkter er produceret under grønne og miljøvenlige forhold og vil altid være ud fra en holistisk tankegang. Alle vores produkter er baseret på naturlige eller økologiske kosmetiske råvarer. Produkterne er veganske og spisbare.

RENE RÅVARER

Alle produkter fra Skøn Skincare er baseret på friske, rå og koldpressede olier og aktiver.Vi udvælger nøje ingredienserne udfra de kosmetiske råvarer med det højeste niveau af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Vi har ingen unødvendige fyldstoffer, kun nærende og naturlige olier og aktiver. Derfor er produkterne som små drøje boullionterninger, hvor du kun skal bruge små portioner adgangen.

Fordi vi producerer små optioner er vores produkter altid lækre friske og nylavede. En ren nydelse for en hud som trænger til omsorg og næring.

NATURLIGE RÅVARER

Ufiltrerede og koldpressede olier

HÅNDRØRT NYDELSE

Frisk og nylavet kosmetik

ØKOLOGISKE RÅVARER

Ecocert og Soil Association

S:KØN

SKØN SKINCARE er grundlagt af Mina Ingerslev. Mina har en baggrund som kosmetiker, og har arbejdet som makeup artist på modemagasiner, film og tv i mere end 20 år, og samtidig været chef makeup artist for Max Factor i 10 år.

Gennem sin karriere har Mina udviklet kosmetik og makeup produkter for flere virksomheder og var bla. bag produkserien Only Cosmetics, som hun udviklede for Bestseller.

Gennem mange år har Mina studeret, testet og dygtiggjort sig i udviklingen af hudpleje og har med SKØN SKINCARE udlevet sin drøm om at skabe et kompromisløst luksus produkt i høj kvalitet, og de bedste naturlige råvarer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.