FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

BLIV FORHANDLER

Er du interesseret i at forhandle S:KØN SKINCARE produkter? Hvis du brænder for at sælge naturlige produkter og har en forretning eller klinik med et bæredygtigt værdisæt. er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om hvad det kræver at forhandle S:KØN SKINCARE

Som forhandler af S:KØN SKINCARE kommer du til at spille en vigtig rolle mht. at skabe grønne lokale arbejdspladser i Danmark. Vi har på utraditionel måde valgt selv at skabe vores egen lokale produktion. Derfor bliver du en nøgleperson i et paradigmeskifte i måden hvorpå vi producerer og sælger skønhedsprodukter. De produkter fra S:KØN SKINCARE der kommer på hylderne i din forretning, bliver være produkter hvor grøn produktion og socialt ansvar er en selvfølge.

Skriv til os her
info@skonskincare.dk

FOR SKØNHEDSKLINIKKER

S:KØN SKINCARE sælges også til udvalgte skønhedsklinikker. Som forhandler er du mere end blot vores kunde. Vi er sammen om missionen – at tilbyde effektive, bæredygtige behandlinger med skønhedsprodukter der er ansvarligt produceret.

Vi hjælper gerne med at udvikle og komme med idéer til dine behandlinger, så de passer til dine faciliteter. Vi ser det som et fælleskab og gør hvad vi kan for at skubbe trafik og opmærksomhed i din retning.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.