FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

BÆREDYGTIG HUDPLEJE

Et SKØN produkt er ikke kun baseret på gode og naturlige råvarer, men råvarer som faktisk kan gøre noget for dig. Derfor er vores produkter formuleret med én tanke, at optimere din huds sundhed med naturlige og potente ingredienser. Vi bruger kun olier og aktiver som smyger sig delikat om huden uden at tilstoppe. Vores mål er at din hud med det samme skal opleve ro og balance så den kan gløde smukt og vitalt.

Bæredygtighed starter med den vigtigste del som af vores produktudvikling. Og her er ingredienserne det helt centrale. Derfor vælger vi kun de ingredienser som lever op til alle de krav som certificerings ordningerne Ecocert, USDA og The Soil Association stiller. Her er fokus på  hele råvarens rejse fra dyrkning og frem til dit produkt varetaget på en anstændig og omsorgsfuld måde. Derfor er vi  opmærksomme på den påvirkning, som ingredienser kan have på miljøet og dig, samt for de mennesker der skal arbejde med fremstillingen.

Da ordet bæredygtig og bæredygtighed er et ord der bruges i mange sammenhænge bliver det hurtigt svært at gennemskue, hvad der menes med bæredygtig. Det kan hurtigt blive tomt og udefinerbart.  Denne og uigennemsigtigt vil vi gerne prøve at synliggøre for dig. For SKØN er gennemsigtigheden vigtig.  Derfor er det særligt vigtig for os at fortælle dig, at vi gør alt hvad vi kan for at være med til at gøre vores hudplejeprodukter så bæredygtige som muligt.  Men du skal også vide at SKØN er et hudplejemærke som stadig er på vej. Vi er langt fra perfekte, men vi gør alt hvad vi kan for hele tiden at optimere til endnu flere grønne tiltag.

naturlig hudpleje brand

BÆREDYGTIGT KODEKS

KAN RÅVAREN LEVE OP TIL ENTEN EN ECOCERT NATURAL ELLER ECOCERT COSMOS CERTIFECERING. ALTSÅ SIKKERHED, DYRKNING OG HÅNDTERING. PÅ DEN MÅDE KAN VI FÅ GENNEMSIGTIGHEDEN OMKRING PRODUKTETS LIVSCYKLUS FRA FRØ TIL DIN HYLDE.

SKIN FEEL , ALTSÅ HVORDAN FØLES RÅVAREN OG PRODUKTET PÅ DIN HUD.

PERFORMANCE OG EFFFEKT, ALTSÅ HVAD KAN PRODUKTET, OG HVAD FINDES AF DOKUMENTERET FORSKNING BAG.

HVAD VIL DET KRÆVE I SELVE PRODUKTIONEN MHT. ET FORSVARLIGT ENERGIFORBRUG OG HÅNDTERING.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.