FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR
Bæredygtig tekst

BÆREDYGTIG SKØNHED

Et S:KØN produkt er ikke kun baseret på gode og naturlige råvarer, men råvarer som faktisk kan gøre noget for dig. Derfor er vores produkter formuleret med én tanke, at optimere din huds sundhed med 100% naturlige og potente ingredienser. Vi bruger kun olier og aktiver som smyger sig delikat om huden uden at tilstoppe. Vores mål er at din hud med det samme skal opleve ro og balance så den kan gløde smukt og vitalt.

Bæredygtighed starter med den vigtigste del af vores produkter: vores ingredienser. Vi er dog også opmærksomme på den påvirkning, som rå ingredienser kan have på miljøet. Når vi finder en miljøbestanddel, gør vi vores bedste for at rulle den ud på så mange produkter som muligt.

Da ordet bæredygtig og bæredygtighed er et ord der bruges i mange sammenhænge kan det egentlig være svært at gennemskue, hvad der menes med bæredygtig.  Det kan hurtigt blive fluffigt og uigennemsigtigt hvad der egentlig menes. Derfor er det vigtig for os at fortælle dig, at S:KØN er et hudplejemærke som stadig er på vej. Vi er langt fra perfekte, men vi gør alt hvad vi kan for hele tiden at optimere til endnu flere grønne tiltag.

We care. csr, lokal, vegansk, naturlig økologisk

BÆREDYGTIGE HANDLINGER

VI HAR EGEN LOKAL PRODUKTION I DANMARK.
VORES STRØM KOMMER FRA SOLENERGI.
VI BRUGER KUN BIONEDBRYDELIGE KOSMETISKE RÅVARER.
VI VÆLGER KUN AT PRODUCERE PRODUKTER UD FRA EN ETIK, HVOR VI KAN KOMME TÆTTEST PÅ ZERO WASTE.
VI GENBRUGER ALLE PAKKEMATERIALER SOM VI FÅR IND, SOM VI SELV GENPAKKER NÅR VI SENDER UD TIL NYE FORBRUGERE.
VI BRUGER BIONEDBRYDELIGE RENGØRINGSMIDLER.
VI HAR IKKE NOGET SPILDEVAND, DA DET ER MEGET LILLE VANDFORBRUG VI HAR, SOM VI GENBRUGER TIL RENGØRING AF PRODUKTIONSUDSTYR.
Appelsiner

INGREDIENSER

Nummer ét, er at vores ingredienser skal have en høj og aktiv ydeevne for dig. Derfor er vi også stolte af de ingredienser, vi bruger på tværs af alle vores produkter. Du skal vide de er valgt med tanke på din huds sundhed, og hver og en bringer en unik fordel som kan optimere din hudsundhed. Vi bruger bevidst de råvarer og olier med aller højeste niveau af naturlige vitaminer, omegaer og som kan understøtte din egen huds microbiome. Dette gør vi i tæt samarbejde med famaceut og biokemmikker.

Derudover har vi et tæt forhold til jer som handler hos SKØN. Og, vi er så heldige at vi løbende får ønsker og idéer til produkter som i mangler et naturligt alternativ til. Og, vi lytter altid, for det er dig vi ønsker at glæde ved at skabe produkter der kan gøre din hverdag nemmere, og give dig en sund og smuk hud.

Så, TAK for det!

ÆRLIGHED

Da det kan være meget svært for alle, også os som små spillere på et markedet at gennemskue alt mht. Til råvarens rejse gennem fødekæden. Fra marken til hvordan der bliver taget vare på de mennesker der arbejder med den. Etc. Derfor er de råvareR du finder i SKØN SKINCARE købt gennem danske leverandører, som har kontakt og kendskab til producenten. Vi går som hovedregel efter råvareR med ecocert natural og cosmos certificeringer da det er en garanti for at dyrkningsmetoden er forgået grøn og miljømæssigt ansvarlig. Derfor vil ca. 90-95% af S:KØNs PRODUKTER bestå af ecocert certificeret råvarer.

Da vi selv ejer produktionen vil vi være i stand til hurtigt at ændre opskrifter i takt med ny viden. Og, her er vores målsætning at være på forkant med udviklingen og derved optimere indholdet i produkterne, men også i vores produktions processer.

Derfor, når du handler S:KØN produkter er du med til at øge efterspørgslen på naturlige produkter baseret på ansvarlige råvare. Ved at vi får mulighed for at øge vores omsætning får vi mulighed for løbende at ændre og optimere, så vi heletiden kan skrue op på alle de grønne parameter. For, jo grønne vi kan – blive jo bedre. Og det kan vi sammen med dig!

Lilla blade

“90% AF ALLE VORES PRODUKTER ER UDEN VAND OG INDEHOLDER INGEN VOLUMENGIVENDE INGREDIENSER. PÅ DEN MÅDE KAN VI LAVE PRODUKTERNE EKSTREMT RIGE OG KONCENTREREDE OG DERVED UNDLADE TVIVLSOMME UNØDIGE INGREDIENSER”

BÆREDYGTIGT KODEKS

90% af alle vores produkter er uden vand og indeholder ingen volumengivende ingredienser. På den måde kan vi lave produkterne ekstremt rige og koncentreret og derved undlade tvivlsomme unødige ingredienser. Dette giver også muligheden for at gøre produktionen ind nu mere grøn, ved ganske enkelt at skære ind til benet og kun arbejde med kernen af det i et produkt der virker.

Da kosmetiske råvare kræver forskellig håndtering både i produktionen men også fra udvinding og dyrkning. Derfor har vi lavet et kodeks hvorfra vi vælger vores råvarer:

1.
KAN RÅVAREN LEVE OP TIL ENTEN EN ECOCERT NATURAL ELLER ECOCERT COSMOS CERTIFECERING. ALTSÅ SIKKERHED, DYRKNING OG HÅNDTERING. PÅDEN MÅDE KAN VI FÅ GENNEMSIGTIGHEDEN OMKRING PRODUKTETS LIVSCYKLUS FRA FRØ TIL DIN HYLDE.

 

2.
SKIN FEEL , ALTSÅ HVORDAN FØLES RÅVAREN OG PRODUKTET PÅ DIN HUD.

 

3.
PERFORMANCE OG EFFFEKT, ALTSÅ HVAD KAN PRODUKTET, OG HVAD FINDES AF DOKUMENTERET FORSKNING BAG.

 

4.
HVAD VIL DET KRÆVE I SELVE PRODUKTIONEN MHT. ET FORSVARLIGT ENERGIFORBRUG OG HÅNDTERING.

 

 

HVIS RÅVAREN KAN LEVE OP TIL DETTE ER DET EN S:KØN RÅVARE, SOM VI KAN GÅ VIDERE MED I VORES PRODUKTUDVIKLING.
Grønt blad

EMBALLAGE

Vores emballage består af glas og PET plastisk. Vi køber henholdsvis vores emballage i England og Kina. Begge steder er store internationale producenter hvor produktionen forgår ordenligt. Men, det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi ønsker os en producent så tæt på Danmark som muligt. Og, det skal heller ikke være en hemmelighed, at det kræver en meget større ordre end vi er i stand til at lægge endnu, men så straks vi kan, så gør vi det!

Alt transport af vores emballage forgår med skib, og vi vil hellere vente end vi vil have flaskerne med fly.

HOLISME OG CSR

Da wellness for S:KØN er et samlet regnskab af nydelse og effekt arbejder vi med en holistisk tilgang til alle vores processer, også dem der er forbundet med selve fremstillingen af kosmetikken. Derfor bliver vores valg af råvare og de mennesker der arbejder med SKØN det aller vigtigste, og derfor er det også kernen i S:KØN. 


Hos S:KØN arbejder vi med to bundliner. Den ene er overskud så vi bliver i stand at udvikle og vokse, og den anden bundlinje handler om socialt ansvar. At tage hensyn til miljøet er et must, men også  at tænke på mennesker og nærmiljø, Der er mange processer i forbindelse med at  producere produkter. Derfor er vores drøm at skabe grønne ansvarlige arbejdspladser. Vi har et socialt fokus på de mennesker som nødvenligvis ikke lige passer ind i det gængse arbejdsmarked, eller på anden vis grundet sygdom har svært ved, at finde fodfæste. Derfor arbejder vi på at S:KØN skal tage ansvar ved at der i  firmaet skabes lokale arbejdsplader. Som bygger på sunde værdier afsat i, at det er mennesker som trives og bliver styrket.

Grønne blade

MÅLSÆTNINGER

VI UDVIKLER PRODUKTER UD FRA FØLGENDE TANKESÆT:
SUND FORNUFT – HVAD VIRKER OG HVAD DER BARE ER FYLD.
VI ØNSKER AT SKABE PRODUKTER BÅDE DU OG DIN HUD VIL ELSKE.
VI VIL HAVE PRODUKTERNE VIRKER OG REELT GØR EN FORSKEL FOR DIG.
VI ARBEJDER PÅ AT SKABE GRØNNE LOKALE ARBEJDSPLADSER.
VI ØNSKER AT SKABE LOKALE ARBEJDSPLADER SOM SIKRER FAIR LØN- OG SUNDE ARBEJDSVILKÅR.
VI PRODUCERER I MINDRE STØRRELSER, SÅ PRODUKTERNE ER FRISKE FOR DIG.
VI ØNSKER AT REDUCERER PÅ ALLE DE OVERFLØDIGE PARAMETER VI KAN SOM AFFALD, OVERFORBRUG OG SPILD.
OG, NÅR DET ER SAGT, ER VI LANGT FRA PERFEKTE, MEN VI HAR ET STORT ØNSKE OM AT GØRE ALT HVAD VI KAN, SOM KAN HJÆLPE TIL EN MERE BÆREDYGTIG VERDEN.
Updating…
  • Ingen varer i kurven.