FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | GRATIS RETUR

BÆREDYGTIG HUDPLEJE

Et S:KØN produkt er ikke kun baseret på gode og naturlige råvarer, men råvarer som faktisk kan gøre noget for dig. Derfor er vores produkter formuleret med én tanke, at optimere din huds sundhed med 100% naturlige og potente ingredienser. Vi bruger kun olier og aktiver som smyger sig delikat om huden uden at tilstoppe. Vores mål er at din hud med det samme skal opleve ro og balance så den kan gløde smukt og vitalt.

Bæredygtighed starter med den vigtigste del af vores produkter: vores ingredienser. Vi er opmærksomme på den påvirkning, som rå ingredienser kan have på miljøet. Når vi finder en miljøbestanddel, gør vi vores bedste for at rulle den ud på så mange produkter som muligt.

Da ordet bæredygtig og bæredygtighed er et ord der bruges i mange sammenhænge kan det egentlig være svært at gennemskue, hvad der menes med bæredygtig.  Det kan hurtigt blive fluffigt og uigennemsigtigt hvad der egentlig menes. Derfor er det vigtig for os at fortælle dig, at S:KØN er et hudplejemærke som stadig er på vej. Vi er langt fra perfekte, men vi gør alt hvad vi kan for hele tiden at optimere til endnu flere grønne tiltag.

naturlig hudpleje brand

BÆREDYGTIGT KODEKS

KAN RÅVAREN LEVE OP TIL ENTEN EN ECOCERT NATURAL ELLER ECOCERT COSMOS CERTIFECERING. ALTSÅ SIKKERHED, DYRKNING OG HÅNDTERING. PÅ DEN MÅDE KAN VI FÅ GENNEMSIGTIGHEDEN OMKRING PRODUKTETS LIVSCYKLUS FRA FRØ TIL DIN HYLDE.

SKIN FEEL , ALTSÅ HVORDAN FØLES RÅVAREN OG PRODUKTET PÅ DIN HUD.

PERFORMANCE OG EFFFEKT, ALTSÅ HVAD KAN PRODUKTET, OG HVAD FINDES AF DOKUMENTERET FORSKNING BAG.

HVAD VIL DET KRÆVE I SELVE PRODUKTIONEN MHT. ET FORSVARLIGT ENERGIFORBRUG OG HÅNDTERING.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.